Suite

suite

Hotel Skivehus råder over 2 lækre suiter beliggende på øverste etage, med udsigt over byen. Suiterne har separat opholdsafdeling og ekstra store badeværelser med både bruser og badekar.  Suiterne er perfekte til særlige begivenheder, og til de, der ønsker meget plads og et ekstra luksuriøst værelse. Der er gratis trådløst Internet på værelset.

Superior

009__17B9875_print

Vores helt nye Superior værelser er indrettet i samarbejde med Montana Møbler A/S, og fremstår i moderne skandinavisk design med lækre og flotte badeværelser. Flere af Superior værelserne har en smart folde-ud seng med rigtige madrasser, således at der kan sove fire personer på værelset. Dette gør disse værelser særdeles velegnede til familier. Er familien ekstra stor, så er der mulighed for en opredning, så der bliver i alt fem sengepladser. Der er gratis trådløst Internet på værelset.

Deluxe

deluxe

Vores Deluxe værelser er beliggende på første og anden etage. De rummelige værelser har alle et dejlig stort badeværelse. To af vores Deluxe værelser er med trægulve, og anbefales derfor til allergikere.
Der er gratis trådløst Internet på værelset.

Standard

Standard-e1444904457426

Vores standard værelser er indrettet med alle de bekvemmelig-heder, man kan forvente af et hotelværelse. Der er gratis trådløst Internet på værelset.side_splitterGalleri af værelser